John van Krimpen AlblasserdamALBLASSERDAM – Er was in de weekeinden te weinig te doen op de Dam in Alblasserdam, vond John van Krimpen (28). “Wat er was liep niet zo meer en nu ’t Stekje en De Abdij ook dicht zijn, wordt het helemaal stil,” meent John. Om het wat gezelliger te maken organiseert hij vanaf 9 maart feesten in De Wapenzaal in het hotel van zijn ouders.

Wapenzaal
“De Wapenzaal, of kortweg Het Wapen, in Het Wapen van Alblasserdam, stond vaak leeg. Zo kwam ik op het idee om hier wat te gaan organiseren. De feesten die er gehouden zullen worden, zijn bedoeld voor mensen van achttien jaar en ouder. De thema’s wisselen we af. De ene keer zal dat Après Ski zijn, de volgende keer 80’s en 90’s en een andere keer weer commerciële house. Het moeten professionele feesten worden met bekendere deejays,” vertelt John.

Services
Een kaartje zal per persoon vijf euro gaan kosten. John: “Services die hiervoor geboden worden zijn onder meer goede beveiliging en goed licht en geluid. Verder zal er een toiletjuffrouw zijn en worden de jassen netjes opgehangen.”

Maandelijks
Als de feesten, die in eerste instantie maandelijks georganiseerd zullen worden, slagen, gaat John door met het organiseren. “Maar het kan ook zijn dat het gewoon niet aan slaat. Dan ben ik er ook snel klaar mee en is het leuk geprobeerd.”

Entree
Het eerste feest is op zaterdag 9 maart en duurt van 21.00 tot 02.00 uur. De deejays die die avond draaien zijn DJ Verano, Gek en Stout, Master, Mc Benji en Mc Crazy; zij zullen commerciële R&B en house draaien. De entreekaarten zijn op 9 maart aan de deur te koop.

John van Krimpen Alblasserdam

Deel dit bericht via...