IMG_9541 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – In de komende maanden verhuizen in het Makado winkelcentrum in Alblasserdam drie winkels. Tegelijkertijd zullen deze winkels volledig vernieuwd worden. Het is de bedoeling dat vanaf begin mei ’t Kaasmes verhuist naar een deel van het naastgelegen en leegstaande pand van Bakker Korteweg. In het pand van ’t Kaasmes èn in een deel van de voormalige winkel van Korteweg komt de Gall en Gall en het pand van de verhuizende drankwinkel zal gebruikt worden voor een uitbreiding van de Albert Heijn. Als het goed is, wordt de AH rond september volledig verbouwd, opnieuw ingedeeld en gemoderniseerd.

Deze week zijn de definitieve afspraken hierover gemaakt met de eigenaar van het Makado. Volgende maand zal op deze site een interview gepubliceerd worden, waarin de drie verhuizende ondernemers vertellen wat precies de bedoeling is, wanneer de winkels gesloten zullen zijn, wat er anders wordt en wat de motivatie van de verhuizing is.

IMG_0558 [Desktop Resolutie] IMG_0565 [Desktop Resolutie] IMG_9519 [Desktop Resolutie]