foto kinderen AmadeoALBLASSERDAM – Zaterdagavond 16 februari wordt er in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg een spetterend kindergospelfeest gevierd. Het feest begint om 19:00 uur en de zaal gaat om 18:30 uur open. Een Kindergospelfeest met Amadeo is een uniek tiener- en kindergospelkoorproject. Verschillende kinderen en tieners uit de regio hebben al flink geoefend en zullen zich zaterdagavond laten horen. Vaders, moeders en andere belangstellenden zullen komen kijken en luisteren naar het vrolijke optreden van de kinderen en de tieners.

Bij deze kindergospelfeesten worden gospelsongs voor kinderen en tieners gezongen en de woorden worden visueel ondersteund door de gebaren die de kinderen erbij maken. Het geheel wordt met aanstekelijk enthousiasme geleid en gepresenteerd door dirigent Johan Bakels

Een kindergospelfeest is een zeer indrukwekkende belevenis. Vooral voor de kinderen die op het podium staan. Het is voor veel kinderen al fijn om lekker te zingen. Met heel veel kinderen bij elkaar wordt het nog leuker. De vrolijke, mooie christelijke liedjes en de prachtig gekleurde T-shirts (regenboog) maken de feestvreugde nog groter. En om het helemaal af te maken zetten we er een knotsgekke en enthousiaste dirigent (Johan Bakels) voor en het Kindergospelfeest kan helemaal niet meer stuk.

Kinderen en tieners die meedoen zijn tussen de 7 en 16 jaar. Ze hebben thuis al flink geoefend. Op zaterdagmiddag wordt het koor voor de eerste keer bij elkaar gezet. De dirigent zal dan het volledige repertoire doornemen en alle gebaren instuderen. Om 19:00 uur begint dan het spetterende Kindergospelfeest en rond 20:30 uur is het afgelopen.

Toeschouwers betalen € 4,- per persoon. Kaarten koopt u op de avond zelf of u kunt kaarten reserveren via amadeokaartreserveren@hotmail.com. Kaarten betalen en ophalen op de avond zelf. Toegang publiek vanaf 4 jaar. Organisatie in handen van Ichthuskerk (PKN), Chr. Geref Kerk en de Levensbron (GKV).