sized_Alblasserdam+F2ALBLASSERDAM – Voetbalvereniging Alblasserdam bestaat weer uit ruim vierhonderd leden. Waar de club het seizoen begon met slechts 328 leden is dit, volgens bestuurslid Marco van Vlijmen een verbluffend resultaat. Niet geheel toevallig is het vierhonderdste lid een jongen uit de kaboutercategorie. “De enorme ledenaanwas is namelijk vooral tot stand gekomen door een explosief groeiende jeugdafdeling,” verklaart Van Vlijmen.

Alblasserdam focust zich op de jeugd. De jeugdcommissie is ruim bezet en in iedere leeftijdscategorie is er tenminste één gediplomeerde trainer te vinden. Tevens worden er vele leuke evenementen voor de junioren en pupillen georganiseerd.

Zaaltrainingen
In februari kunnen niet-leden van vier tot en met acht jaar nog altijd vrijblijvend op woensdagen meedoen met zaaltrainingen in Sport Centrum Blokweer. Die van zeven en acht jaar trainen dan van 14.00-14.50 uur. De kinderen van vier tot en met zes jaar starten om 15.00 uur en stoppen vijftig minuten later. Foto: Kees Molenaar.