IMG_0224 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Een 19-jarige automobilist uit Groot-Ammers is vrijdagochtend 8 februari gewond geraakt, nadat hij met twee auto’s in botsing kwam. De man reed even na 06.00 uur vanuit Oud-Alblas over de Zijdeweg richting Nieuw-Lekkerland. Ter hoogte van de Zijdebrug verloor de bestuurder grip op de weg door de gladheid. Hij belandde op de andere weghelft, schampte een personenauto die bestuurd werd door een man uit Bergambacht en botste vervolgens frontaal op een bestelwagen.

Deze bestelwagen, die bestuurd werd door een man uit Streefkerk, raakte door de botsing van de weg en belandde met de voorkant in het water.

Van de drie betrokkenen, raakte alleen de man uit Groot-Ammers gewond. Hij is met nekklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Zijdeweg was door bergingswerkzaamheden bijna twee uur lang (gedeeltelijk) afgesloten voor het verkeer.

IMG_0224 [Desktop Resolutie]

IMG_0218 [Desktop Resolutie] IMG_0225 [Desktop Resolutie] IMG_0229 [Desktop Resolutie] IMG_0232 [Desktop Resolutie] IMG_0233 [Desktop Resolutie] IMG_0237 [Desktop Resolutie] IMG_0241 [Desktop Resolutie] IMG_0249 [Desktop Resolutie] IMG_0262 [Desktop Resolutie]