IMG_7719 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Het comité ‘Stop Pestgedrag’ dat onlangs op initiatief van Nieuw-Lekkerlander Jonathan van der Meulen (16) werd opgericht, wil deze maand nog twee nieuwe leden en een secretaris in het comité. “We hebben het gigantisch druk en kunnen hulp goed gebruiken,” vertelt Jonathan. Op 1 maart organiseert het comité een speciale bijeenkomst in Het Wapen van Alblasserdam aan de Dam. Docenten en directie van basisscholen krijgen die avond voorlichting over hoe zijn pesten en internetpesten kunnen herkennen en tegengaan.

De nieuwe leden moeten minimaal zeventien jaar oud zijn en het liefst uit Alblasserdam of Nieuw-Lekkerland komen. Zij kunnen zich aanmelden via het mailadres A.j.stopmetpesten@gmail.com. Directie en docenten kunnen zich via hetzelfde mailadres aanmelden voor de bijeenkomst, die op 1 maart om 20.00 uur begint.

Lees hier meer over het comité en de aanleiding van de oprichting.