IMG_0068 [Desktop Resolutie]OUD-ALBLAS – Een 18-jarige man uit Bleskensgraaf is woensdag 6 februari 2013 gewond geraakt aan zijn voet en been, nadat hij in botsing was gekomen met het voertuig van man uit Oud-Alblas. Het ongeval gebeurde rond 17.15 uur op het Oosteinde in Oud-Alblas. De bestuurder van de auto verklaarde geëmotioneerd dat hij de snorfietser door de laaghangende zon niet had gezien. “Het is mijn fout,” bekende de Alblasser.

Na de botsing met de auto belandde de jongeman in de sloot. Hulpvaardige omstanders wisten het slachtoffer weer op de kant te krijgen en eerste hulp te bieden. De Bleskensgraver is nagekeken door ambulancepersoneel. Zijn verwondingen bleken van dien aard, dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. De snorfietser is inclusief zijn voertuig door zijn vader thuisgebracht. De auto raakte beschadigd, maar kon nog wel verder rijden.

IMG_0074 [Desktop Resolutie]

IMG_0086 [Desktop Resolutie] IMG_0088 [Desktop Resolutie] IMG_0092 [Desktop Resolutie] IMG_0094 [Desktop Resolutie]