IMG_9941 [Desktop Resolutie]GROOT-AMMERS – Een man uit Groot-Ammers is maandagavond 4 februari op de Peppelweg in zijn woonplaats met zijn auto tegen een boom gebotst en daarna te water geraakt. Het ongeval gebeurde rond 22.20 uur. Na de botsing belde de bestuurder zelf de meldkamer. Diverse hulpdiensten, waaronder de brandweer van Nieuw-Lekkerland gingen met spoed op de melding af. De man bleek met zijn voet bekneld te zitten. Met de hulp van de brandweerlieden lukte het om het slachtoffer te bevrijden en op het droge te krijgen.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de Ammernaar verzorgd en meegenomen naar het ziekenhuis. De verwondingen lijken zich beperkt te hebben tot letsel aan de enkel/voet. Een berger heeft de auto uit het water getakeld en afgevoerd. Tekst en foto’s: Peter Stam.

Hoe het ongeval is gebeurd, is nog niet duidelijk. Kijk voor meer foto’s op www.lekkerlandsnieuws.nl

IMG_9942 [Desktop Resolutie] IMG_9952 [Desktop Resolutie] IMG_9955 [Desktop Resolutie]