politie Alblasserdam poliiteauto zwaailichtALBLASSERDAM – Het was een scooterrijder er in de nacht van zaterdag op zondag 3 februari kennelijk alles aan gelegen om uit handen van de politie te blijven. De politie wilde de man rond 01.00 uur langs de kant zetten, maar daar had de scooterrijder wat minder trek in. Vol gas ging hij er, op de scooter, die als gestolen geregistreerd staat, vandoor. De politie zette de achtervolging in. Onderweg haalde de bestuurder van de tweewieler levensgevaarlijke capriolen uit, om te kunnen ontsnappen. Hij nam daarbij volgens agent Jan-Peter de Vreede ‘heel veel risico’.

Ter hoogte van het Cortgene / de Oost-Kinderdijk verloor de politie de ‘malloot’ uit het oog. De man is daarna niet meer aangetroffen. Als u wél weet waar de scooterrijder is gebleven of als u een idee heeft wie de bestuurder is, kunt u contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Het kenteken van de gestolen scooter is 69-dln-6.

UPDATE: De gestolen scooter is zondag 3 februari in de omgeving van de Oude Torenbrug in Alblasserdam aangetroffen en meegenomen door de politie.

Deel dit bericht via...