PolitieALBLASSERDAM – Drie jongemannen zijn zaterdagavond 2 februari betrapt tijdens een woninginbraak in de Vondellaan in Alblasserdam. Halverwege de avond zag iemand dat een deur bij een woning openstond. De politie werd gebeld. “We zijn er met diverse eenheden meteen naartoe gegaan. Er zouden drie jongemannen te voet zijn weggegaan. Helaas hebben we hen niet meer gevonden,” aldus Gijs van Nimwegen, woordvoerder van de politie.

Of het gaat om een poging inbraak of een voltooide inbraak, durft Van Nimwegen nog niet te zeggen. “Dat zoeken we op dit moment nog uit.”. In de buurt werden diverse personen staande gehouden en ondervraagd. Dat leverde tot nog toe niets op.

Getinte personen van ongeveer 18 jaar
Over het signalement van het drietal is niet heel veel bekend. Wel is duidelijk dat het gaat om getinte personen van ongeveer achttien jaar oud. Één persoon had een kaal hoofd, een oorbel en droeg een donkere jas met een bontkraag.

Tips
Denkt u te weten wie de daders zijn of heeft u tips die de politie mogelijk kunnen helpen bij het vinden van de inbrekers? Bel dan het nummer 0900-8844. Bij heterdaad of spoed (als u ze bijvoorbeeld nu ziet lopen) kunt u 112 bellen. Anoniem een tip doorgeven kan ook. Daarvoor is het nummer 0800-7000 beschikbaar.

Deel dit bericht via...