IMG_9537 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een automobiliste is zaterdagochtend 2 februari met haar auto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de oprit naar de A15 bij Alblasserdam in de richting van Rotterdam. Hoe het ongeval gebeurde is niet duidelijk. De bestuurster houdt het voor mogelijk dat de wagen door een technisch mankement van de weg raakte. “Ik voelde hem gaan en sturen had geen zin meer. Misschien dat er iets defect is gegaan. Het kan ook zijn dat ik in de slip geraakt ben. Ik weet het niet goed,” aldus de vrouw, die ongedeerd bleef.

Volgens een medewerker van Rijkswaterstaat waren er zaterdag 2 februari ook meldingen van olie op de weg. Onderzocht wordt of dit inderdaad ook op deze locatie het geval was en of dit een rol gespeeld heeft bij de ‘glijpartij’.

Nadat de auto van de weg was geraakt, lukte het niet meer om de vierwieler uit het drassige gras te halen. Een berger heeft het voertuig en de bestuurster meegenomen. Tijdens het bergen kon de rijstrook open blijven. Het overige verkeer heeft dus geen last gehad van het ongelukje.

IMG_9537 [Desktop Resolutie]

IMG_9540 [Desktop Resolutie] IMG_9547 [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...