haven landvastALBLASSERDAM – Op woensdag 27 februari om 10.00 uur opent wethouder Cardon (economie) de Banenmarkt 2013 in Cultureel Centrum Landvast te Alblasserdam. De jaarlijkse Banenmarkt is een ontmoetingsplek voor werkzoekenden, werkgevers en studenten die zich willen oriënteren op werk. De Banenmarkt 2013 biedt werkzoekenden kansen op werk en werkgevers krijgen volop gelegenheid om nieuwe medewerkers te ontmoeten. Er zijn intermediairs aanwezig waar bezoekers zich kunnen inschrijven of waar zij relevante informatie kunnen verzamelen.

Bezoekers
Ook wanneer werkgevers op dit moment niet direct personeel zoeken, maar wel hun bedrijf willen presenteren, krijgen ze daar alle gelegenheid voor. De organisatie hoopt op veel bezoekers en mooie matches, meteen of op termijn. Er zijn uitnodigingen verzonden aan alle scholen voor voortgezet en hoger onderwijs in de regio. Ook alle mensen die ingeschreven staan bij de Sociale Dienst Drechtsteden en bij de UWV worden geïnformeerd. Iedereen met belangstelling voor de Banenmarkt 2013 is van harte welkom. Voor vragen of aanmeldingen voor stands kan contact worden opgenomen met de gemeentelijke bedrijvencontactfunctionaris, mevrouw E. Smit op 06 – 45 92 56 38 of via e.smit@alblasserdam.nl.

Tijd en locatie
De banenmarkt 2013 vindt plaats in de Royal Zaal van Cultureel Centrum Landvast van 10.00-17.00 uur.