jeugdland bestuur alblasserdam [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Het bestuur van Jeugdland Alblasserdam is weer op volle sterkte. Vorig jaar deed het bestuur een oproep voor nieuwe leden, omdat het bestuur niet meer voltallig was. “Wij zijn blij om te kunnen mededelen dat het bestuur weer op volle sterkte is en de 48ste editie kan organiseren. Jolanda en ik zijn het bestuur komen versterken,” vertelt Dimphi van Amen. De taken en verantwoordelijkheden zijn weer verdeeld. Belangrijkste wijzigingen zijn dat Cynthia de nieuwe voorzitter is, Jannie tot tweede penningmeester is benoemd en Dimphi de PR en ondersteuning bij de sponsorwerving voor haar rekening neemt.

Vernieuwing
Jeugdland is tegenwoordig te volgen via diverse sociale media zoals Hyves( jlalblasserdam.hyves.nl) , Facebook (JeugdlandAlblasserdam) en Twitter ( @JLalblasserdam ).

Sponsoren
Om het evenement laagdrempelig en toegankelijk te houden voor alle kinderen is Jeugdland actief op zoek naar nieuwe sponsoren. Alle bedragen zijn welkom. Van klein tot groot. Daarnaast of in plaats van zijn er vele diensten en/of producten te bedenken die goed van pas komen bij de activiteiten van Jeugdland. Alle manieren van ondersteuning zijn welkom. Dimphi: “Wij hebben dit jaar sponsoringpakketten ontwikkeld om meer aan de wensen van de sponsoren tegemoet te komen. Hierin worden verschillenden mogelijkheid geboden voor de ondersteuning. En diverse opties om een vermelding te krijgen in de reclame uitingen. Neem voor meer informatie contact op via pr@jeugdlandalblasserdam.”

Vrijwilligersavond
Jeugdland kan niet zonder de vele vrijwilligers die iedere jaar een dag (deel) helpen bij alle activiteiten. Op 19 februari is iedereen vanaf 20.00 van harte welkom in Landvast die interesse heeft om in de vakantie week  mee te komen helpen. Op deze avond vertelt het bestuur onder het genot van een kop koffie wat het thema van 2013 wordt en wat de bijbehorende activiteiten gaan worden.

Stichting Jeugdland Alblasserdam
Stichting Jeugdland Alblasserdam is opgericht in 1966. Van oudsher is Jeugdland een knutselevenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. En nog steeds is knutselen de belangrijkste activiteit gedurende de vier dagen op de locatie Landvast. Maar naast het timmeren, handwerkjes, en bloemschikken zijn er ook diverse educatieve en swingende workshops en buiten kan er gesport worden. De vijfde dag wordt in samenwerking met A-kidz georganiseerd in sportcentrum Blokweer.

Volgende Jeugdland
“Na een succesvolle 47ste editie van Jeugdland Alblasserdam met ruim 1600 bezoekers kunnen we spreken van een geslaagde editie. Vele partijen zoals gemeente Alblasserdam, sponsoren, vrijwilligers en de vele bezoekertjes van deze knutsel- en activiteiten week onderschrijven deze gedachte.

Stichting Jeugdland Alblasserdam ziet ook graag een vervolg op deze editie en zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de 48ste editie van Jeugdland Alblasserdam. Deze zal plaats vinden van maandag 26 augustus t/m vrijdag 30 augustus 2013,” aldus Dimphi.

Op de foto staan van links naar rechts: Mireille, Henk, Jolanda, Cynthia, Gonnie, Jannie, Dimphi, Richard. De foto is gemaakt door Denise Fotografie uit Alblasserdam.

jeugdland bestuur alblasserdam [Desktop Resolutie]