PEPE - Playground (1210-002) [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – In juni werd een grootscheepse toiletpapieractie in Alblasserdam georganiseerd ter ondersteuning van een preschool in Mozambique. Deze preschool is een van de projecten van Wiebe en Gerdine van Horssen, die door KIMON en Burgland Charitas vanuit de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam zijn uitgezonden naar Milange, Mozambique. Zij zetten zich daar in voor werkgelegenheid onder jongeren, theologische scholing en prescholen voor kinderen.

Van 18 december tot en met 31 januari zijn Wiebe en Gerdine voor verlof in Nederland. Graag willen ze u vertellen over de preschool en hun verdere werkzaamheden in Mozambique. Dit hopen zij te doen tijdens een informatieavond op vrijdag 25 januari. Deze avond zal bestaan uit een impressie in beeld en geluid. De avond wordt gehouden in ‘De Damsteen’ aan het Cortgene te Alblasserdam en begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom. Voor meer informatie over de missie van Wiebe en Gerdine kunt u een kijkje nemen op de website www.novorebento.nl.