de haan [Desktop Resolutie]Let op, dit betreft een betaalde advertorial!
ALBLASSERDAM – Er staat nogal wat vastgoed leeg in Nederland, de verhuurprijzen zijn op het moment voor de huurder erg verwarrend. Huurbieding.nl heeft daar een alternatief voor gevonden. Namelijk: vrijblijvend bieden op de huurprijs. En dat kan vanaf heden ook in Alblasserdam op diverse objecten. Zoals het oude pand van De Haan Mineralen Olien aan de Edisonweg.

Ook de Huygensweg, Hertzweg, Lorentzweg en de Kelvinring doen mee. Op deze manier probeert Huurbieding.nl de gestagneerde vastgoedmarkt weer in beweging te brengen. En met succes! Enkele units in de omgeving zijn al verhuurd.

Het unieke aan Huurbieding.nl is dat huurders op dezelfde manier bedrijfsmatig vastgoed kiezen als waarop kopers dat doen. Op het vastgoedaanbod op www.huurbieding.nl brengt u namelijk zelf een bod uit, geheel vrijblijvend. Het bod komt direct terecht bij de aanbieder, samen met uw contactgegevens. Na de mail zal de aanbieder contact met u opnemen om samen het object te bekijken.

Deze manier van bieden is voor huurders een bevrijdende gedachte, u heeft het namelijk zelf in de hand. Het is trouwens ook echt zo simpel als het lijkt. Op huurbieding.nl staan tientallen panden waar u een bod op kunt doen. Het kost weinig tijd, maar u zit wél binnenkort achter uw nieuwe bureau, waar u precies de juiste prijs voor heeft betaald.

Huurbieding.nl: kiezen, bieden en u schudt elkaar de hand.