IMG_9132 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een automobilist uit Alblasserdam had donderdag 24 januari dubbel pech. Even voor 17.00 uur wilde de man met zijn auto de Kloosstraat in Alblasserdam verlaten. Een dorpsgenoot reed vanaf de andere kant de straat in en zag hem door de laaghangende zon over het hoofd. Een frontale botsing was het gevolg. Terwijl de man, die de straat in reed, zijn auto opzij zette, rijdt een andere automobilist de straat in. Ook hij ziet het voertuig door de laaghangende zon over het hoofd en botst ook tegen de wagen. De schade aan de drie voertuigen bedraagt enkele duizenden euro’s. Niemand raakte gewond.

Rond 15.00 uur vond ook op de Plantageweg in Alblasserdam een ongeval plaats, waarbij alleen blikschade ontstond. Dit gebeurde nadat een 80-jarige man uit Nieuw-Lekkerland afsloeg. Een 22-jarige Alblasserdammer moest hierdoor uitwijken om een aanrijding te voorkomen, maar schampte daarbij alsnog de zijkant van een tegenligger. De Alblasserdamse bestuurster en het kind die in deze auto zaten, bleven, net als de 22-jarige ongedeerd. Vanwege de kou zijn de schadeformulieren op het politiebureau ingevuld.

IMG_9132 [Desktop Resolutie]

IMG_9127 [Desktop Resolutie] IMG_9130 [Desktop Resolutie] IMG_9141 [Desktop Resolutie] IMG_9104 [Desktop Resolutie] IMG_9109 [Desktop Resolutie] IMG_9113 [Desktop Resolutie]