IMG_8611 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Een 10-jarige jongen uit Alblasserdam is vrijdag 18 januari lichtgewond geraakt aan zijn benen en voet. Rond 17.10 uur wilde de knul met zijn fiets de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam oversteken. Door de drukte op de dijk lukte dit niet. De Damdorper besloot een stukje over de stoep te fietsen, naar een punt waarvan hij wist dat daar vaker mensen met de fiets oversteken. Juist op dat punt ging het mis.

De jongen zag tijdens zijn oversteek een automobilist over het hoofd. Een botsing volgde. Een ambulance en een politiewagen kwamen met spoed ter plaatse. Na een controle bleek dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. De 10-jarige is, inclusief fiets, door de politie thuisgebracht.

 

IMG_8611 [Desktop Resolutie]

IMG_8616 [Desktop Resolutie] IMG_8626 [Desktop Resolutie] IMG_8629 [Desktop Resolutie] IMG_8634 [Desktop Resolutie]