DSC02545 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Op woensdagochtend 30 januari is het feest in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 te Alblasserdam.  Voor de tiende keer zijn vrouwen, kerkelijk of niet kerkelijk uit Alblasserdam en omstreken welkom op de Interkerkelijke Vrouwenochtend.  Deze vrouwenochtend wordt sinds 2004 jaarlijks met succes door een interkerkelijke werkgroep georganiseerd. Centraal staat een thema dat vanuit de bijbel en praktijk van het christen-zijn door een landelijk bekende spreekster wordt toegelicht. De vrouwenochtend is voor iedere vrouw die uitziet naar ontmoeting met andere vrouwen én met God.

Tonneke
Het thema is komende 30 januari ‘Rijker dan je denkt’. Spreekster en schrijfster Tonneke Bijker zal ons laten ontdekken dat we rijker zijn dan we vaak denken. Welke schatten vanuit God liggen binnen handbereik? Hoe geniet je hiervan, samen met anderen. Maar ook, hoe kun je door vernieuwd te worden in je denken, leven zoals God dat bedoelt.

“We verwachten ruim 200 vrouwen op deze morgen. We hebben het programma van deze ochtend zo ingevuld dat er langer de tijd is voor ontmoeting met elkaar,” aldus Elise de Koning – Verlek van de werkgroep.

Twee groepen
De Ontmoetingskerk opent haar deuren om 8:45 uur, het programma begint om 9:15 uur en duurt tot 11:30 uur. Er is opvang in twee groepen voor kinderen van 0-3 en van 4-6 jaar.  Muzikale medewerking wordt verzorgd door Willeke de Kok-Vis (zang) en haar vader Henk Vis (piano).

Eten en drinken
In de pauze is er koffie en thee met feestelijk lekkers. Ook zijn er dit jaar weer de vertrouwde stands zoals de Wereldwinkel met producten en voor het project ‘Breng de joden thuis’ van Christenen voor Israël worden weer kaarten en sieraden verkocht.

Soap Enjoy
Nieuw dit jaar is de stand van Soap Enjoy waarvan de opbrengst gaat naar een project in Albanië. Er zal een collecte zijn voor de dekking van de onkosten.
We hopen dat hiervan een mooi bedrag overblijft voor het kindertehuis Home of Hope in Sri Lanka, waar Rebecca Bijker zich voor inzet.  Voor meer informatie kunt u bellen met: Elise de Koning-Verlek 078-6933304.

DSC02545 [Desktop Resolutie]