IMG_7980 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagavond 8 januari een 41-jarige, in België geboren, man aangehouden. Dit gebeurde even na 21.30 uur in de omgeving van de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. De politie kreeg even daarvoor een melding van een mevrouw dat zij telefonisch was bedreigd en dat de bedreiger haar kant op kwam. Omdat de man mogelijk in het bezit was van een vuurwapen, gingen diverse (undercover) agenten met kogelwerende vesten op pad.

Niet veel later werd de Belg gespot in het Damdorp. Hij werd direct aangehouden voor de bedreiging, in de boeien geslagen en naar het politiebureau gebracht. Zijn auto werd doorzocht, maar er werd geen (vuur) wapen aangetroffen. Wel bleek dat de man te veel had gedronken. Hiervoor is een proces verbaal opgemaakt.

 

IMG_7974 [Desktop Resolutie] IMG_7976 [Desktop Resolutie]

IMG_7980 [Desktop Resolutie]