REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio.

Vermist:
01-jan-2013 – Kat poes ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Merendeels zwart met witte sokjes/voetjes en een witte bef/kin. Ondeugend, klein en dik, piept/miauwt als je haar optilt en vast houdt,Op nieuwjaarsdag is zij ’s middags of ’s avonds naar buiten gegaan en sinds dien hebben wij haar niet meer gezien. Normaal wacht zij voor het raam om binnen te slapen of te eten. Met oudjaarsdag hebben wij haar expres binnen gehouden ivm vuurwerk,geen chip/halsbandje.. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Mormel 7 mnd Vermist: Bovenkruier Nieuw-Lekkerland 802154

31-dec-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART Zwart met een paar witte haren op de buik,geen chip,Mausi is erg bang voor harde geluiden. We wilden haar voor oudejaarsavond begon binnen houden, maar ze was naar buiten gegaan en heeft het waarschijnlijk op een lopen gezet door de knallen van het vuurwerk. vlooienband Zwart Chip/tatoeage/ring: [ ] Mausi 8 jr Vermist: Kerkbuurt/Scheldelaan Sliedrecht 802338

31-dec-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Lazy is vrijwel geheel zwart met een klein wit vlekje op zijn borst,verder heeft hij een kale streep in zijn nek, geen chip/halsbandje,gele ogen. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Lazy 5 jr Vermist: P.A. de Genestetstraat Sliedrecht 802170

Gevonden:
04-jan-2013 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Oorzaak overlijden onbekend,geen duidelijk zichtbaar letsel,cypersgrijs met wit, wit:voetjes vóór/pootjes achter/snorharen/hals/borst,rest cypers grijs,geen chip/halsbandje,Lag weggekropen onder een heg, naast het schoolplein aldaar,waarschijnlijk kater. Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Scheepsbouwplein Alblasserdam   802311

01-jan-2013 – Kat kitten(s) EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART Geen chip/halsbandje,kitten poesje,geheel zwart,op 1 januari zat dit poesje bij ons onder de bosjes, in paniek en erg hongerig,vlooien. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] ongeveer 10 wk Gevonder: Nachtegaallaan Sliedrecht 801803

29-dec-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT klein lief poesje mooie tekening,geen chip ?,geen halsbandje,merendeels cypers grijs,wit:borst/snorharen/voetjes/beetje wit op buikje,snoet iets licht Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr Gevonden: Thorbeckelaan (op 1e galerij) Sliedrecht 801152

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662