IMG_7371 [Desktop Resolutie]RIDDERKERK – Een 21-jarige vrouw uit Uden (Brabant) heeft woensdagavond 2 januari op de weg vanuit Ridderkerk naar de Alblasserdamse Brug over het hoofd gezien dat de weg splitste. Zij reed rechtdoor en ramde met haar auto de vangrail. Er ontstond flinke schade aan zowel de vangrail als het voertuig. De automobiliste bleef ongedeerd. De zwaarbeschadigde wagen is door een berger opgehaald. Tijdens deze werkzaamheden was de weg richting Alblasserdam / Ambacht enige tijd afgesloten. Rond middernacht werd de weg weer vrijgegeven.

De vrouw bleek na controle geen alcohol genuttigd te hebben. Mogelijk heeft de regen ook een rol gespeeld bij het ongeval.

IMG_7371 [Desktop Resolutie]

IMG_7380 [Desktop Resolutie] IMG_7382 [Desktop Resolutie] IMG_7384 [Desktop Resolutie] IMG_7387 [Desktop Resolutie] IMG_7394 [Desktop Resolutie] IMG_7402 [Desktop Resolutie] IMG_7415 [Desktop Resolutie] IMG_7416 [Desktop Resolutie] IMG_7418 [Desktop Resolutie]