epke zonderland [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam trakteert jongens en meisjes op vrijdag  4 januari 2013 op een programma vol beweging. 120 clubs in Nederland doen mee. Via uitdagende workshops en proeflessen maken kinderen op speelse wijze kennis met de gymsport. Het programma is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Het Grote Gymfeest is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Epke Zonderland is ambassadeur.

Epke
Epke Zonderland laat in een reactie op het evenement weten: “Ik roep iedereen op om met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes naar ‘Het Grote Gymfeest’ te komen. Voor mij is het feest pas compleet wanneer we met zo veel mogelijk kinderen tegelijk kunnen bewegen. Als stimulans verzorg ik een “Golden Clinic” bij drie clubs in Nederland die op de meest originele wijze deelnemers weten te werven.”

Gouden Epke
Jaap Wals, directeur KNGU vertelt: “Het is onvoorstelbaar wat het goud van Epke los maakt. We zien sinds augustus een duidelijke toename van het aantal aanmeldingen bij gymclubs. Wij noemen dit ook wel het Epke-effect en dat willen we graag vasthouden. We willen kinderen blijven enthousiasmeren voor de gymsport door hen uit te nodigen bij gymvereniging KDO Alblasserdam. Het is een leuk en nuttig uitje voor kinderen in de kerstvakantie. Het Grote Gymfeest brengt ‘beweging’ dichtbij.”

Alles over Het Grote Gymfeest is te vinden op  www.kdo-alblasserdam.nl.

Programma
Het programma bij KDO Alblasserdam ziet er als volgt uit:
9.00 – 10.30 Peuters & kleuters
11.00 – 12.30 Jongens vanaf groep 3
13.30 – 15.00 Meisjes van groep 3,4,5
15.30 – 17.00 uur meisjes vanaf groep 6

KDO Alblasserdam is gevestigd aan de Parallelweg in Alblasserdam.

Voor meer informatie: Martine de Koning Kdo-secretariaat@hotmail.com