Peter Stam gele helm bij verlichtingscontrole in AlblasserdamHa bezoekers van Alblasserdamsnieuws.nl,

Via deze weg wil ik jullie allereerst een gelukkig 2013 wensen. Verder wil ik alle lezers en kijkers danken voor het trouw bezoeken van deze website in het afgelopen jaar. De site werd in één jaar maar liefst 2.792.356 keer bezocht. (ruim een miljoen keer meer dan in 2011) Daarbij werden dit jaar bijna tien miljoen (!) pagina’s bekeken. Dat zijn ongelofelijke aantallen, waar ik echt heel blij mee ben. Voor mij een goede stimulans om door te gaan.

Verder wil ik alle mensen bedanken die nieuwstips hebben doorgegeven. Het kwam regelmatig voor dat ongevallen eerder waren doorgegeven, dan dat ze bij de meldkamer binnen waren. Wat mij betreft een prima ontwikkeling, zolang zeker is dat een ander persoon intussen wel het alarmnummer belt (als dat nodig is). Ook tips via WhatsApp en Twitter zorgden regelmatig voor nieuwsitems. Ik stel het zeer op prijs als jullie blijven tippen. Het telefoonnummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 0640092253 (ook ’s nachts). Via Twitter ben ik bereikbaar via Twitter.com/Peterstam.

Uiteraard ook dank aan de adverteerders die het me mogelijk maakten om financieel rond te komen. Top!

Hangjongeren
En o ja, nog even een boodschap speciaal aan de mensen die deze site een minder warm hart toe dragen (met name de hangjongeren van het Damdorp 😉 : blijf vooral kritiek geven. Indien nodig doe ik hier echt wat mee. Maar jullie moeten ook kunnen begrijpen dat als er wat gebeurt, dit ook vermeld wordt. Ook al zijn jullie daar zelf bij betrokken. Niet om jullie zwart te maken of dwars te zitten, maar gewoon omdat mensen recht hebben op nieuws en de juiste informatie. Uiteraard blijft daarbij de privacy gewaarborgd. Mocht je vinden dat de informatie niet klopt, bel dan gewoon even en ga dat niet op allerlei andere ‘vreemde’ manier oplossen… ps. de mening van de ‘reageerders’ is in met regelmaat niet de mening van mij. Verwar dit dus niet met elkaar.

Één seconde langer
En om af te sluiten met een heel nuttig weetje… jullie bezoek duurde dit jaar exact één seconde langer dan vorig jaar. Een gemiddeld bezoek duurde dit jaar twee minuten en 38 seconden. Vorig jaar duurde een bezoek twee minuten en 37 seconden.

Nogmaals: allemaal een gelukkig en gezond 2013!

Hartelijke groet,
Peter Stam, alias de #gelehelm