IMG_7296 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De brandweer heeft maandagmiddag 31 december twee brandende ondergrondse containers in Alblasserdam geblust. Rond 14.00 meldde iemand op Twitter dat een container bij De Kreken in brand stond. Veertig minuten later werd de brandweer opgeroepen om te blussen. Net voordat de brandweerlieden klaar waren met de bluswerkzaamheden, kwam de twee melding binnen. Ditmaal betrof het een containerbrand bij de Jonkerstraat. Ook deze brand was snel onder controle.

De Veiligheidsregio ZHZ waarschuwt voor de harde wind in combinatie met vuurwerk. “Vanavond wordt een krachtige en aan zee harde zuidwestenwind, windkracht 6 of 7, voorspeld. Wees voorzichtig met het afsteken van vuurwerk. De richting van het vuurwerk kan veranderen door de wind. Kies een geschikte locatie met veel ruimte,” is het advies van Larissa Levering van de Veiligheidsregio.

IMG_7263 [Desktop Resolutie] IMG_7276 [Desktop Resolutie] IMG_7277 [Desktop Resolutie] IMG_7285 [Desktop Resolutie]  IMG_7291 [Desktop Resolutie] IMG_7296 [Desktop Resolutie] IMG_7309 [Desktop Resolutie] IMG_7315 [Desktop Resolutie]