IMG_6719 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Eline Rodenburg (13) en Amber Ligthart (15) hebben maandag 24 december vijfhonderd euro opgehaald voor een project van het Sophia Kinderziekenhuis. Een dag lang zongen de vriendinnen in de entreehal van Bas van der Heijden aan de Sportlaan in Alblasserdam (kerst) liedjes. Dat Eline aan het einde van de dag geen stem meer over had en dat de vingers van Amber er ‘bijna afvielen’ namen zij op de koop toe.

“We vonden het leuk om te doen. Veel mensen reageerden heel positief en enthousiast op onze actie. We zijn echt heel erg blij met deze opbrengst,” aldus de jonge muzikanten. Ook Benno de Ruiter, supermarktmanager bij Bas van der Heijden, was goed te spreken over de actie. “Hier verlenen wij graag steun aan.”

Eline en Amber zitten op het Johan de Witt-Gymnasium in Dordrecht. Begin februari doen de leerlingen van die school mee aan de 22e spinningmarathon voor het Sophia Kinderziekenhuis. Met deze extra actie hopen Eline (uit Nieuw-Lekkerland) en Amber (uit Oud-Alblas) extra geld op te halen. Het doelproject van 2013 is: Samen voor het Sophia Kinderthoraxcentrum. Meer hierover kunt u lezen op http://www.sportenvoorsophia.nl/informatie/doel.

IMG_6719 [Desktop Resolutie]

IMG_6698 [Desktop Resolutie] IMG_6701 [Desktop Resolutie] IMG_6728 [Desktop Resolutie] IMG_6737 [Desktop Resolutie]