Afscheid Jan 024 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Conciërge Jan van Tol heeft na negentien jaar en drie maanden afscheid genomen van basisschool De Schalm in Alblasserdam. Het afscheid ging woensdag 19 december niet ongemerkt voorbij. Van alle kinderen kreeg Van Tol een stofjas aangeboden met alle namen erop. Ook werd er een speciaal voor hem geschreven lied gezongen.

De kinderen, ouders en het team hebben hem een fiets met fietstassen en speciaal hondenmandje aangeboden. Daarnaast kreeg hij nog een mooi boodschappenpakket van de ouderraad. Van Tol beloofde nog regelmatig langs te komen bij de Alblasserdamse basisschool.

Afscheid Jan 012 [Desktop Resolutie]

Afscheid Jan 006 [Desktop Resolutie] Afscheid Jan 022 [Desktop Resolutie] Afscheid Jan 024 [Desktop Resolutie] Afscheid Jan 026 [Desktop Resolutie]