IMG_5783 [Desktop Resolutie]OUD-ALBLAS – Lisa Jumelet (13) en Fabiënne Penning (12) organiseren zaterdag 22 december een kinderdisco in Oud-Alblas. De twee eersteklassers van De Lage Waard lopen dertig uur lang stage bij het Trefpunt in Oud-Alblas en vonden dat er wel eens wat georganiseerd mag worden voor de wat jongere mensen. “Het feest is bedoeld voor kinderen vanaf zes tot dertien jaar. Een DJ komt langs om kindermuziek te draaien,” vertelt Lisa.

Het tweetal heeft, met hulp van de stagebegeleiders, het feest tot in de puntjes geregeld. Zelfs de beveiliging is al voor elkaar.

‘Wij willen ook wel eens uitgaan’
De vriendinnen kwamen op het idee, omdat ze vinden dat er voor de jongere kids vaak niet veel te doen is. Fabiënne vertelt: “Een normale disco is meestal vanaf veertien, vijftien, zestien jaar. Maar wij willen ook wel eens uitgaan en naar een disco gaan. Als er genoeg mensen op af komen, willen we vaker een kinderdisco gaan organiseren.”

Gratis
Het feest wordt zaterdag 22 december van 14.00 tot 17.00 uur gehouden in de kelder van het Trefpunt aan de Koningin Wilhelminalaan in Oud-Alblas. De entree is, mede dankzij de sponsoren en de vrijwillige inzet van diverse personen, gratis. Drank (niet alcoholisch) wordt verkocht tegen goedkope ‘kindertarieven’.  Iedereen is zaterdag van harte welkom.  Zowel Lisa als Fabiënne hopen op een stampvolle zaal met veel gezelligheid.

IMG_5765 [Desktop Resolutie] IMG_5776 [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...