IMG_5613 [Desktop Resolutie]OUD-ALBLAS – De laatste dag van het voetbalseizoen bij VV de Alblas is zaterdag 15 december feestelijk afgesloten met een oliebollentoernooi en boutdraaien. De kinderen van de F tot en met de D speelden een aantal uren lang wedstrijden tegen elkaar. Daarbij wisselden per wedstrijd de samenstellingen van de ploegen. Een winnaar was er niet, want alles draaide zaterdag om teambuilding en gezelligheid. Binnen in het clubgebouw zorgden twee dames voor warme oliebollen en appelbeignets. In het totaal gingen er zaterdag zo’n 800 oliebollen over de ‘toonbank’.

Buiten werd er gevoetbald en genoten van de gezelligheid. “Iedereen is net zo belangrijk. Alle groepen zijn gemengd en het gaat vandaag puur om gezelligheid en teambuilding,” vertelt jeugdcoördinator Cees Poppelaars. Na afloop van de wedstrijd kregen de kinderen oliebollen en limonade. In het totaal deden 150 kinderen mee aan het oliebollentoernooi.

’s Middags begon het boutdraaien. Met deelname aan het rad van avontuur konden kippenbouten worden gewonnen. Zaterdag was de laatste wedstrijddag en tegelijkertijd het begin van de winterstop.

Kijk voor meer foto’s op sport.alblasserdamsnieuws.nl.