ALBLASSERDAM – Het was maandagavond 10 december feest bij muziekvereniging Excelsior in Alblasserdam. Maarliefst negen jubilerende leden van de vereniging werden gehuldigd. Dit gebeurde in het repetitielokaal van de Elthetokerk, waar familie, vrienden en genodigden bijeen waren gekomen om de huldiging van de jubilarissen mee te maken.

De negen personen werden toegesproken door Adrie Holleman van de Koninklijke Nederlandse Federaties van Muziekverenigingen en door bestuurslid Piet Breeuwer. Daarna werden de gedichten voorgedragen.

12,5
Stefanie Bakker (dwarsfluit en picolo), Linda Dorst (trombone), Remco van Erk (trompet) en Esther Schep (dwarsfluit) kregen een onderscheiding voor hun 12,5 jarige lidmaatschap bij de vereniging.

40
Elly Dorland (alt-sax),  Piet Driftenaar (slagwerker) en Henk Zuurveld (bas) kregen een onderscheiding voor hun 40-jarig lidmaatschap.

60
En Arie Erkelens (alt-sax en klarinet) en Jan de Jong (trombone) kregen een onderscheiding omdat zij al zestig jaar lid zijn van Excelsior.

Deel dit bericht via...