REGIO – Vermiste en gevonden dieren in de regio.

Vermist:
01-dec-2012 – Kat kitten(s) ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT lijkt beetje op “Felixkat”,merendeels zwart van boven,wit:snoet/snorharen/pootjes/buik/borst,lief,aanhankelijk,Wij denken dat ze verdwaald is, want ze loopt eigenlijk nooit verder dan een meter of 20 om ons huis,chipnummer onbekend. halsband Geel Zwart Chip Evy 5 mnd Vermist: Venusstraat Hardinxveld-Giessendam 796904

27-nov-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Kenmerkende zwart\witte kop met op zijn kin een zwart plekje,Geen halsbandje/chip,soort “Felixkat”, Geen Mickey 6 jr Vermist: Graaf Florisstraat Streefkerk 796641

27-nov-2012 – Hond reu ongecastreerd RETRIEVER BLOND Grote blonde labrador, met iets spitsere kop,geen halsband/chip groen Tatoeage Boy 7 jr Vermist: Noordzijde Oud-Alblas 796207

01-nov-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART geheel zwart,slank,gele ogen,geen chip/halsbandje Geen Chaim 1 jr Vermist: Blokweerweg Alblasserdam 796675

Gevonden:
29-nov-2012 – Kleine roofdieren FRET Ik heb het dier alleen gesignaleerd. Hij was te snel om te vangen. Het was een zeer donkerbruine, bijna zwarte fret met een mooie volle vacht. Naar mijn idee had hij wat lichtere ringen op zijn staart, maar hij was zo snel dat ik daar niet zeker van ben. – Voorbeeldfoto van Fret (gespotte dier kan echter ook bunzing zijn!) ? volwassen jr Gevonden: hoek van de Dorlandsweer met de Molshoefweer Sliedrecht 796480

27-nov-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Merendeels cypers grijs,vlek over de neus,wit:snoet/hals/ voetjes/snorharen,vrij jong, allemansvriend,geen halsbandje/chip. Geen ongeveer 6 mnd Gevonden: Boegspriet Papendrecht 796369

26-nov-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT in getraumatiseerde toestand bij het asiel afgegeven, is wel heel lief,geen chip/halsbandje volwassen jr Gevonden: Dr. Kuijperstraat Sliedrecht 797021

26-nov-2012 – Kat BOSKAT ZWART zwarte langharige (bos)kat? met klein beetje wit op de borst en klein wit li-achterpootje,chip?,geen halsbandje,kater ? liep te jammeren op vindlocatie. volwassen jr Gevonden: bij fietsenstalling station Baanhoek-West Sliedrecht 796137

26-nov-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT cypers rood met wit, kop/gedeelte rug en staart rood, rest wit,geen chip/halsbandje ongeveer 7 mnd Gevonden: Oostpolder Papendrecht 796127

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662