OUD-ALBLAS – Voetbalvereniging De Alblas organiseert vrijdagavond 14 December weer een gezellige kerstbingoavond in haar clubgebouw op sportpark Souburgh. Dit is de tweede avond, in een serie van vier, die deze winter georganiseerd wordt. Het clubgebouw van De Alblas is geheel aangekleed in kerstsfeer. Er worden zes ronden bingo gespeeld met elke ronde drie mooie prijzen. Als laatste wordt zoals gebruikelijk nog de superronde gespeeld met een extra grote hoofdprijs. Daarnaast is er nog een verloting met een schitterende hoofdprijs.

Voor elke bezoeker is er een gratis glaasje gluhwein of chocomel met slagroom. Toegang tot de avond is gratis en bingokaarten zijn te koop in het clubgebouw. De avond begint om 20.00 uur. De opbrengst van de avond is voor het jubileumfonds van de club, die in 2013 haar zestigjarig bestaan zal vieren.