OUD-ALBLAS – Sinterklaas komt naar Oud-Alblas. Het is ruim tien jaar geleden dat de Sint en de Pieten een bezoek brachten aan het dorp. Hij komt op verzoek van Oranjevereniging Marijke. De vereniging vindt dat een bezoek van de goedheiligman bij het dorp hoort. Zaterdag 1 december meert de stoomboot om 13.30 uur aan in de Dorpsstraat, tegenover de Burgemeester Boudet van Damstraat. De Sint maakt vervolgens samen met twaalf Zwarte Pieten en de muzikale Pieten van de Vrolijke Pepernoot uit Alblasserdam een rondrit door het dorp.

In het Trefpunt is van 14.00 tot 16.00 een feest voor kinderen tot en met groep zes. Ook de kinderen van buiten Oud-Alblas zijn welkom. De entree is 2 euro, zowel voor kinderen als volwassenen. Daarvoor krijgen de jonge bezoekers één consumptie en na afloop een zakje snoep.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden of eventuele sponsors contact opnemen met Margo Verhoeven, 06-30326417, of Corine de Graaf, 06-11000474, of een mail sturen naar info@ovmarijkeoudalblas.nl.