ALBLASSERDAM – Gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam heeft afgelopen week haar jaarlijkse clubkampioenschappen in sporthal Blokweer gehouden. Op vrijdagavond 16 november mochten de selectieturnsters zich van hun beste kant laten zien en op zaterdag 17 november waren de recreatieturn(st)ers aan de beurt. Na een spannende onderlinge strijd werden de volgende clubkampioenen gehuldigd in verschillende categorieën: Maud de Ruijter (clubkampioen selectie), Marith van Gelder (aanmoedigingsprijs selectie), Anne-Martine Arkeraats (meisjes recreatie), Jeroen Mulder (jongens recreatie).

Naomi Vis en Kimberley Schuit (Zijdeveldcup meisjes) en Wouter Breedveld (Zijdeveldcup jongens). De Zijdeveldcup wordt mede mogelijk gemaakt door Gerda en Kees Zijdeveld voor diegene die het hoogst aantal punten behaalden op de toestellen ‘sprong’, ‘vloer’ en ‘trampoline’. Foto’s: Kees Molenaar.