ALBLASSERDAM – Op 17 november is het boekrestauratiedag bij boekhandel de Schuilplaats aan de Plantageweg in Alblasserdam. Op deze dag geeft de heer Kok, boekbinder en restaurateur, vrijblijvend advies en prijsopgave over de restauratie van oude boeken. Veel mensen hebben wel een gehavend maar dierbaar exemplaar van een Bijbel of ander document dat men graag zou behouden voor de toekomst.

Bijbels, oude atlassen, poëziealbums, jaargangen, romans of enig ander document dat van waarde is: het kan allemaal in originele staat worden teruggebracht of hersteld door de mensen van boekbinderij R. Kok uit Maartensdijk. De prijsopgave en het restauratieadvies zijn gratis en vrijblijvend. Indien gewenst kan men de boekbinder opdracht geven het werk uit te voeren.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om  tussen 10.00  en 15.00 uur, met hun boek binnen te lopen bij boekhandel de Schuilplaats aan de Plantageweg 13a in Alblasserdam voor een gratis prijsopgave. Voor meer informatie: 078 6913068, Erik Verhagen.