ALBLASSERDAM –  De fanfare van de Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Alblasserdam organiseert zaterdag 3 november een uitwisselingsconcert. Tijdens dit concert is de fanfare van Muziekvereniging Vooruit uit Oude Tonge te gast in het Damdorp. De fanfare ‘Vooruit’ is een modern en dynamisch orkest dat musiceert in de hoogste divisie van de Nederlandse amateurblaasorkesten. Het is Soli Deo Gloria gelukt dit orkest bij hoge uitzondering naar Alblasserdam te halen.

De fanfare van Soli Deo Gloria vindt het belangrijk een goede band te hebben met collega-orkesten. Deze uitwisseling is voor elke muziekliefhebber uit onze regio een uitgelezen kans kennis te maken met een orkest dat op het hoogste niveau musiceert. Dit concert stimuleert beide orkesten het beste uit zichzelf te halen.

Soli nodigt hierbij iedereen van harte uit op om deze unieke samenwerking bij te wonen. Het concert vindt plaats op zaterdag 3 november in Cultureel Centrum Landvast. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.sdgalblasserdam.nl.