ALBLASSERDAM – Tijdens de komende herfstvakantie staan er weer diverse A-KIDZ-activiteiten op het programma in het Sportcentrum Blokweer. Dit jaar is er gekozen voor het thema ‘survival’.  Op dinsdag 23 en donderdag 25 oktober worden weer diverse klim -en klauter activiteiten georganiseerd. Op beide dagen kunnen de kinderen (6-12 jaar) van 09.30 tot12.00 uur terecht in het sportcentrum. De entree bedraagt 3.00 euro. Hiervoor krijgen de kinderen naast entree, ook een consumptiebon. Ook de inmiddels befaamde voetbalhoek en tafeltennis tafels ontbreken dit jaar niet.

Naast de survivaldagen wordt op vrijdagavond 19 oktober weer een spetterende zwemdisco gehouden. Kinderen tot de leeftijd van zeven jaar kunnen terecht vanaf 19.00-20.15 uur. Een zwemdiploma is voor deze groep niet verplicht. Entree is 3.00 euro. Dit is inclusief twee consumpties. Kinderen vanaf zeven jaar kunnen terecht vanaf 20.30 tot 22.30 uur. Een zwemdiploma is voor deze groep wel verplicht. Entree is 5.00 euro. Dit is inclusief twee consumpties.

Kaartjes kunnen gewoon op de dag zelf gekocht worden bij de kassa van het zwembad. Let op: er kan niet gepind worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sportcentrum Blokweer 078-7708145 of kijk even op www.blokweer.nl.