REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio.

Vermist:
29-sep-2012 – Knaagdier/Haasachtige M ongecastreerd KONIJN BRUIN hangoor dwergkonijn,dus klein van stuk,wordt niet graag opgepakt,voorzichtig,ontsnapt,liep op dijk ? Tatoeage Mollie ongeveer 1 jr Vermist: Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam 784740

26-sep-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN met WIT loopt vaak langs kanaal Steenhoek,vrij klein,dunnetjes,beetje schuw tov. vreemden,mix van cypers grijs met rood,wit:onderkant snoet/snorharen/voetjes vóór/pootjes achter/bef,rest=cypers grijs/rood,op foto’s was ze nog jong Chip Vosje ongeveer 1.5 jr Vermist: Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam 784692

26-sep-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Soort “Felixkat”,zwart van boven/staart,wit: snoet/snorharen/borst/onderkant/pootjes,Kleine zwart witte kater, gedrongen postuur met korte staart en kleine oortjes. Kijkt een beetje sullig uit zijn ogen,chip NIET geregistreerd,geen halsbandje 528210002417705 Chip Dobby 6 jr Vermist: Stellingmolen Groot-Ammers 784583

25-sep-2012 – Vogel M DUIF WIT met BRUIN Onze lachduif is bruin gevlekt en heeft een zwart streepje in zijn nek. Rocky 3 jr Vermist: Stationsstraat Hardinxveld-Giessendam 783870

20-sep-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeeels zwart (bovenkant) met wit,wit:sokjes/1 witte voorpoot/hals/sjaal/snorharen,Gele ogen,Onze Siep is nu meer dan een week weg. Hij kan wat schuw zijn. Het is een jager en een echte buitenkat. We missen hem en hopen dat u hem ergens gezien heeft,geen chip/halsbandje Geen Siepie 4 jr Vermist: Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam 784808

12-sep-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT LAPJE mager poesje. heeft ooit en verbrijzelde rechter achterpoot gehad en loopt soms nog wat mank,geen chip/halsbandje,onderkant merendeels wit,linker deel kopje=zwart,rechter deel kopje=oranje,wit:snoet/snorharen/pootjes/onderkant Snoepie 10 jr Vermist: Van der Willighlaan Langerak 784188

07-sep-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT (donker)grijs/zwart cypers gestreept met wit streepje over (zijkant) neus, wit befje witte voetjes,postuur:normaal (aan de magere kant),voor het laatst gezien op 7 sept,is vorig jaar ook een paar weken op stap geweest (is toen gezien in Giessenburg,geen halsbandje,chipnr onbekend/geregistreerd? Chip Romeo 2 jr Vermist: Overslingeland Noordeloos 784376

01-aug-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met GRIJS Was moederpoes met kittens,de kittens heb ik in huis,moederpoes is weg, mis haar en wil haar graag terug, mijn buurvrouw heeft de kittens van deze poes, maar soms komt die moeder poes naar de buurvrouw,nu is ze weg,geen chip/halsbandje nee nee Donder 3 jr Vermist: De Wiel Sliedrecht 783942

Gevonden:
28-sep-2012 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met ROOD loopt al een paar dagen in schuur,M/V?,chip?,geen halsbandje,kale plek achter op rug bij staart,vriendelijk,aanhankelijk,is aan komen lopen ongeveer 4 jr Gevonden: Roerdompstraat Sliedrecht 784532

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662