ALBLASSERDAM – Vrijdagavond 21 september zal er in de kerkgebouw ‘de Hoeksteen’ een jongerenavond worden gehouden met als thema: “Help! Ik ben verliefd!”.  Op deze avond zal broeder Dick Baarsen een lezing/presentatie geven waarbij vragen als: Hoe denken jongens over meiden en andersom? Wat gebeurt met mij als ik verliefd ben? Wat is seksualiteit? Hoe ga ik om met mijn gevoelens? Wat zegt die bijbel hierover? centraal staan.

Broeder Dick Baarsen, vroeger werkzaam voor de Evangelische Omroep, verzorgt al vele jaren diverse spreekbeurten over dit en vele andere thema’s. Aan de hand van tekeningen die hij ter plaatse maakt illustreert hij zijn verhaal.

Alle jongeren vanaf 12 jaar zijn van harte welkom om deze avond, eventueel samen met hun ouders, bij te wonen. Tevens zal er een boekje worden uitgereikt over dit thema. De avond vangt aan om 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur). Locatie: kerkgebouw ‘de Hoeksteen’, Plantageweg 142, 2951 VH Alblasserdam. Voor vragen kunt u mailen naar: [email protected].

 

Passielezing over communicatie
Met elkaar communiceren. We doen het al sinds – letterlijk – mensenheugenis. Maar de afgelopen twintig jaar is er wel erg veel veranderend. De geschreven brief werd een e-mail, de krant een website en we sturen ons hele hebben en houwen de wereld in via Twitter en Facebook. Is de communicatie er nu eenvoudiger of juist een stuk ingewikkelder door geworden?  Wat is het effect van al die veranderingen?

In een Passielezing, georganiseerd door leden van de Elthetokerk in Alblasserdam, zal Jenny Huttinga, al zo’n twintig jaar communicatiedeskundige, proberen een paar van deze lastige vragen te beantwoorden.

De lezing is woensdagavond 19 september in de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam en begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Deel dit bericht via...