ALBLASSERDAM – Diana Dubbeldam heeft maandag 10 september een nieuwe snoepwinkel in Alblasserdam geopend. Tientallen kinderen wisten maandag ‘Sweetie’ al te vinden aan de Plantageweg, in het pand waar voorheen tweedehandszaak ‘Ram Bam Boelie’ gevestigd zat. Diana vertelt: “Ik had al heel lang de wens om een snoepwinkel te runnen. Het ontbrak aan zo’n winkel in Alblasserdam. Samen met André Verhoeven zijn we met de winkel begonnen.”

In de winkel is van alles te koop. “We hebben een ‘geboortehoek’, ‘een traktatiehoek’ en meer,” aldus Diana. Behalve dat kunnen klanten/kinderen er terecht voor cadeaus, schepsnoep, zuurstokken en frisdrank. ‘Sweetie’ is op maandag van 12.30 tot 17.30 uur geopend. Op dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op woensdag en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.