ALBLASSERDAM – Een vrouw van middelbare leeftijd uit Alblasserdam is zaterdag 8 september gewond geraakt, nadat een wielrenner op haar botste. Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op het fietspad bij de molens van Kinderdijk. De vrouw wilde vanuit de berm een foto maken van één van de molens. Zij stapte daarbij iets achteruit, waarna een wielrenner met een flinke vaart tegen haar aan botste. De Alblasserdamse liep een hoofdwond op en is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar moet blijken welke verwondingen het slachtoffer nog meer heeft opgelopen. De wielrenner bleef ongedeerd.

Drie jaar geleden werd de vrouw ook al geschept door wielrenners. Dit gebeurde op hetzelfde pad als zaterdag. Zij was nog herstellende van de val van toen.

UPDATE: De Alblasserdamse is inmiddels weer uit het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed.