ALBLASSERDAM – Het Christelijk Gemengd Koor ‘Deo Cantemus’ onder leiding van Cor de Haan en het Christelijk Regiokoor ‘Adonai’ onder leiding van Peter Burger organiseren op 8 september in de Havenkerk in Alblasserdam (Ieplaan 9) een benefietconcert ten bate van De Hoop ggz. Aanvangstijd: 20.00 uur. Beide koren zijn ambassadeur van De Hoop. Naast de koren, wordt aan het concert ook medewerking verleend door de bariton Jaap Kramer, André de Jager op het orgel, Kees de Bruin op de piano en Severin van Dijk met de fluit.

De toegang is vrij. De kerk is open vanaf 19.15 uur. Er wordt een collecte gehouden ten bate van de hulp die De Hoop ggz biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met psychosociale, psychiatrische of verslavingsproblematiek.  Meer informatie en aanmelding: www.dehoop.org/concert. Foto: Jan Wijninga.