ALBLASSERDAM – Kiest u strategisch of principieel tijdens de landelijke verkiezingen op 12 september. Over dit mogelijke dilemma en andere vragen of stellingen wordt maandag 10 september een debatavond gehouden in restaurant De Wachter aan de Dam in Alblasserdam. De  drie landelijke Christelijke politieke partijen zijn vertegenwoordigd. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.

­Namens het CDA zal de heer Jan Eerbeek, (landelijke kandidatenlijst nummer 41)aanwezig zijn, voor de SGP zal dat de heer Hans Tanis (landelijke kandidatenlijst nummer 5) zijn en wie de vertegenwoordiger van de ChristenUnie wordt, is op dit moment nog niet bekend. De heren hebben verder ruime ervaring vanuit overige maatschappelijke functies. Zij zullen de standpunten van hun politieke partij toelichten en de kiezer heeft de mogelijkheid in debat te gaan over deze standpunten en vragen en zorgen over maatschappelijke ontwikkelingen te bespreken.

Het debat, dat georganiseerd is door betrokken burgers, wordt geleid door Remco Oosterhoff (directeur Stichting LOKAAL). Tijdens de avond wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd.

Deel dit bericht via...