ALBLASSERDAM – Jacqueline Schoonderwoerd heeft woensdag 5 september deze vrij tamme, geel/grijze kanarie gevonden in Alblasserdam. (zie foto) Om zijn rechterpoot zit het ‘kenteken’ NB11ZH86/10. Weet u van wie de vogel is, of bent u zelf deze kanarie kwijt? Bel dan naar 06-12134286. Hieronder volgt een lijst met de overige gevonden en vermiste dieren uit de regio.

 

Vermist:
27-aug-2012 – Knaagdier/Haasachtige M KONIJN WILDKLEUR Konijn met staande oren,ongeveer 25 cm lang,tatoeage in oor groenig(=nummer fokker)moeilijk leesbaar,heeft u mijn konijn, of weet u waar hij is neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Alvast bedankt 305 Tatoeage Pluisje 10-11 jr Vermist: Julianastraat Brandwijk 777399

21-aug-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Joost loopt een beetje vreemd door eerder ongeluk. Heeft een kale plek op zijn rug (litteken)van een operatie,Geen chip/halsbandje,wit:snoet/snorharen/bef/voetjes voor/pootjes achter ?,rest muisgrijze cyper,slank Geen Joost 4 jr Vermist: Oudkerkseweg Giessenburg 776897

Gevonden:
01-sep-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT geen chip/halsbandje,wit:voetjes/snorharen/snoetje/voorzijde buik,rest cypers grijs,aangereden,overleden volwassen jr Gevonden: Olivierweg Giessenburg   778443

31-aug-2012 – Kat kitten(s) ongesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met GRIJS CYPERS grijs cyperse vlekken,kittenpoes,geen chip/halsbandje,nog klein,merendeels wit,heel erg lief,kroelkip,grijs gecyperd:staart/oortjes ongeveer 3 mnd Gevonden: Neerpolderseweg (recreatiepark De Bilderhof) Giessenburg 778403

31-aug-2012 – Kat kitten(s) EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT zwart met witte voetjes en wit befje en zwart vlekje op neus,M/V ?,chip?,geen halsbandje 5 wk Gevonden: Peursemseweg Giessenburg 778013

30-aug-2012 – Kat kitten(s) ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Kitten van ongeveer 14 weken oud,zwart met een wit vlekje tussen zijn achterpootjes,ook aanwezig grijze vlooienband,geen chip halsband Wit met diamantjes+belletje Geen 14 wk Gevonden: ergens/gebracht bij dierenarts Hardinxveld-Giessendam 777931

29-aug-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD met WIT Beestje is aangereden en was op slag dood,wit:voetjes voor/pootjes achter/snorharen/snoet,rest=cypers rood vlooienband zwart Geen 1 á 2 jr Gevonden: Kleine Waal Papendrecht   777952

29-aug-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT roze neus, aan het eind van de pootjes wit, bij mi=ond wit, boven de neus (incl neus) wit, boven linkeroog, bijna geen snorharen. verder zwart. Buik is eerst wit dan zwart en dan weer wit. Heel erg lief en aanhankelijk,Heeft wel vlooitjes,chip?mager,geen halsbandje,vreemd uiterlijk,lief Geen “Guus” voorlopig 4-5 mnd Gevonden: Tureluur Hardinxveld-Giessendam 777764

29-aug-2012 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Muisgrijs met wit,wit:pootjes/buik/snoet/snorharen,rest cypers grijs,staart cypers bruin,slechte vacht,ziet er slecht uit,hongerig,mager,erg schuw,geen halsbandje,chip?,scheel,kater ? volwassen, jr Gevonden: Dokter Ingelseplein Bleskensgraaf 777573

29-aug-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT geen chip/halsbandje,lijkt op “Felixkat”,wit:voetjes/snorharen/wit vlekje neus/bef,rest zwart,kittenkatertje,speels,eigenwijs,erg hongerig,mager “Tijger” voorlopig 3-4 mnd Gevonden: P.A. de Genestetstraat Sliedrecht 777552

27-aug-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT lijkt op koe,zwarte neus,geen Felixkater-vlekken,geen chip/halsbandje,wiT; sokjes achter/voorpoten/snorharen/buik/borst,rest zwart,in wittige nek zwart “zadel”,heel erg lief ongeveer 1-2 jr Gevonden: Broekseweg Hardinxveld-Giessendam 778400

25-aug-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS BRUIN geheel cypers bruin,behoorlijke navelbreuk(wordt nog dierenarts),ongeveere 4 kg,erg lief/aanhankelijk,wat lichtere buik,weinig info dmv. DAR ongeveer 5 jr Gevonden: ergens Streefkerk 778399

25-aug-2012 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Mager,cypers grijs met wit en wat rood erdoor,rood vlekje op kop,wit:snoetje/snorharen, rest cypers grijs,pittig karakter,zwierf rond n parkeergarage Apollo Hotel,erg hongerig,matig uiterlijk,geen chip/halsbandje volwassen jr Gevonden: Apollo Hotel Burg. Keijzerweg Papendrecht 777878

21-aug-2012 – Kat kitten(s) ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ROOD met WIT rode vlekken, geen chip/halsbandje,kittenkatertje,rood met witte vlekkeen,kopje/staart meer rood,erg lief, ongeveer 5 mnd Gevonden: Havikstraat Sliedrecht 778394

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662