De muziek werd tijdens de feestelijke ochtend verzorgd door deze 95-jarige ‘diskjockey’.

ALBLASSERDAM – Met zo’n dertig feestelijk uitziende ouderen is dinsdag 4 september gevierd dat de Soos in verzorgingshuis de Alblashof in Alblasserdam één jaar bestaat. De Soos is een ontmoetingsplek voor oudere mensen van de flats De Hoek, De Wiek en De Elzenhof en mensen die in (aanleunwoningen bij) de Alblashof wonen. Het oprichten van de gezelligheidsochtend is een initiatief van de bewonerscommissies van de genoemde flats. Elke dinsdag is de Soos geopend en worden er de hele ochtend activiteiten, zoals kaarten, Rummikub, sjoelen en bingo gedaan.

Dankzij de medewerking van Stichting Waardeburgh kon de Soos kosteloos gerealiseerd worden in de grote zaal van de Alblashof. Mensen uit de Alblashof, maar ook uit de omgeving daarvan komen wekelijks kijken. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers. Deelname aan de gezellig ochtend is geheel kosteloos.

De hoofdprijs die er dinsdag 4 september uitging tijdens de bingo, werd deze keer gewonnen door mevrouw P. Koot (82). Zij kreeg uit handen van Dirk de Heer (88) een eigengemaakt boeket bloemen.

Deel dit bericht via...