ALBLASSERDAM – Voetbalvereniging Alblasserdam organiseert op zaterdag 18 augustus een voetbalclinic voor jongens en meisjes in de leeftijd van vier tot en met tien jaar (de E- en F-jeugd). Dit is de kans voor jonge spelers om een uur samen te trainen met spelers van het eerste elftal. Wie mee wil doen dient om 12.30 uur aanwezig te zijn op Sportpark Souburgh. Iedereen mag meedoen, je hoeft dus geen lid te zijn van Alblasserdam. Van 13.00 tot en met 14.00 uur wordt de superleuke training verzorgd door de spelers en trainers van het eerste elftal.

Na de training staan de pannenkoeken voor de deelnemers klaar om het feest helemaal compleet te maken. Er wordt rekening gehouden met de temperatuur. Dit houdt in dat er kortere trainingen zijn dan normaal en er is voor eenieder voldoende drinken aanwezen.