ALBLASSERDAM – Over anderhalve week gaat Jeugdland Alblasserdam weer van start. Van oudsher staat Jeugdland in het teken van knutselen. Hiervoor is behoefte aan materialen om straks samen met de kinderen mooie dingen te kunnen maken. De volgende materialen kunnen tijdens de opbouwdagen, donderdag 9 en vrijdag 10 augustus, bij Cultureel Centrum Landvast worden ingeleverd.

– eierdozen max. v 12 eieren
– wc rollen
– keukenrollen
– theedoosjes
– schone glazen potjes , van groenten
– oude zilveren en goudkleurige kettinkjes
– houten knijpers
– oude boeken (met veel tekst!!)
– luciferdoosjes
– scoebidoetouwtjes
– kleine doosjes

Bij vragen over de materialen kan contact worden opgenomen met het bestuur van Jeugdland via: bestuur@jeugdlandalblasserdam.nl, tel. 078-6917790. Jeugdland is een spel/knutselfeest dat jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie wordt gehouden. Jeugdland 2012 is er van 13 tot en met 17 augustus. Het feest wordt voor de 46e keer gehouden en is bedoeld voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar.