NIEUW-LEKKERLAND – De officier van justitie wil dat een 59-jarige schennispleger uit Goudriaan voor 22 maanden achter de tralies verdwijnt. De man stond vorig jaar tijdens een markt in Nieuw-Lekkerland met ontbloot geslachtsdeel tegen een meisje. Verder beschuldigt justitie de man er van dat hij gefilmd heeft dat hij zijn penis bij het hoofd van een meisje houdt. Tot slot wordt de man uit Goudriaan beschuldigd van het bezit van 3.300 afbeeldingen van kinderporno.

Sinas
Op de dagvaarding stond ook dat de man had geprobeerd een meisje zijn sperma te laten drinken dat was vermengd met sinas. De officier van justitie moest echter erkennen dat hij dit niet kon bewijzen. Zelf zei de man daarover: “Ik had wel sperma met sinas vermengd in de koelkast staan. Ik heb er wel aan gedacht om het haar te drinken te geven. Maar het is niet gebeurd. Het zou te ver gaan. Ze zou het waarschijnlijk merken. Ik durfde het niet te doen.”

Eerder veroordeeld
De man heeft diverse veroordelingen voor pedofilie achter de rug. In 2005 werd hij veroordeeld tot dertig maanden cel en verplichte behandeling. “Dat heeft niet veel geholpen”, constateerde een van de drie rechters. “Jawel. Toen ging het om seksuele handelingen bij meisjes. Maar nu hebben ze er niets van gemerkt. Ik heb geen slachtoffers gemaakt”, aldus de verdachte, die er aan toevoegde dat hij zich kwetsbaar had opgesteld, omdat hij tijdens een evenement betrapt had kunnen worden.

Zwart gemaakt
Op de vraag waarom de man voor de zoveelste keer in de fout was gegaan, antwoordde hij: “Ze maken me zwart in het dorp. Er zijn wel een paar goeie mensen, maar ik word ook vaak uitgescholden. Dan val ik terug, omdat mij het leven toch onmogelijk wordt gemaakt.”

Uitspraak
Volgens raadsman mr. T. Hiddema kan de man niet worden veroordeeld voor ontucht, omdat er geen mensen zijn die nadeel hebben ondervonden van zijn handelingen. De rechtbank doet uitspraak op 2 augustus. Bron: Klaroen.nl.