ALBLASSERDAM – De Paardenmarkt van 2012 is woensdagavond 25 juli afgesloten met spectaculaire paardenshows en een paardenstoelendans op het grasveld tussen de Roemer Visscherstraat en de Hobbemalaan. Het optreden van de Trickriding cowboys zorgde er voor dat in het publiek de monden openvielen van verbazing. De ruiters haalden tijdens hun show halsbrekende toeren uit en hingen daarbij soms aan de zijkant van de dieren. Ook tijdens de finale van de stoelendans was de spanning te snijden.

Bert de Haan, medeorganisator van het festival, kijkt terug op een ‘zeer geslaagd’ evenement. “We hebben ons geen zorgen hoeven maken over het weer. Alles is goed verlopen. Het was overal weer ontzettend druk. Kortom: een grandioos feest!”.

Foto’s: Matthijs Nederlof, Bastiaan van de Wetering en Peter Stam.