ALBLASSERDAM – Vanaf vandaag zijn de weekkaarten voor Jeugdland te koop bij cultureel centrum Landvast. De weekkaart, waarbij de kosten voor een glas limonade per dag inbegrepen zitten, is geldig voor de hele Jeugdlandweek en kost elf euro. Het voordeel van deze kaart is dat ouders tijdens het evenement niet met hun kind(eren) in de rij voor de kassa hoeven te staan. Daarnaast is het vijftig cent voordeliger dan vijf losse dagkaarten. De weekkaarten zijn te koop gedurende de openingstijden van Landvast.

Inmiddels is ook het complete programma van dit jaar rond. Dit is te vinden op de website van Jeugdland: www. jeugdlandalblasserdam.nl.  Jeugdland is een spel/knutselfeest dat jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie wordt gehouden. Jeugdland 2012 is er van 13 tot 18 augustus. Het feest wordt voor de 46e keer gehouden en is bedoeld voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Foto: Pieter van den Berg.