REGIO – Lijst met vermiste en gevonden dieren in de regio.

Vermist:
04-jun-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT Otis is een slanke, kleine poes en is helemaal wit van kleur,geen chip/halsbandje,Otis luistert goed naar haar naam. Ze houdt van aandacht en zit graag bij je op schoot. Als ze op je schoot ligt sabbelt ze vaak aan haar poot. Ook vindt ze het heerlijk om in het zonnetje te liggen, zowel binnen als buiten. Geen Otis 10 jr Vermist: Klokjesbloem Papendrecht 757487

04-jun-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Merendeels zwart met wat wit:snorharen/onderkant snoet/klein wit befje/voetjes,chip is NIET geregistreerd!! gele ogen. halsband rood 52824600116034 Chip Mamba 8 jr Vermist: Prins Bernhardstraat Hardinxveld-Giessendam 757220

04-jun-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS GRIJS Kleine poes,door zuurstof gebrek bij geboorte niet zo stabiel als andere katten,geheel cypers grijs,zit vaak scheef en als ze rent maakt ze vaak sprongen,geen chip/halsbandje. Geen Jill 2,5 jr Vermist: Wipmolen Papendrecht 757048

02-jun-2012 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT SCHILDPAD met WIT Truus is een erg eigenwijze schildpadpoes zonder staart,geen chip,loopt veel bij (staal)industrieterrein of bij Snelle Vliet of bij Kamp halsband roze met kattenpoot hanger+naam+tel nr Geen Truus 5 jr Vermist: Willem Roelofsstraat Papendrecht 757792

24-mei-2012 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSGRIJS met WIT Donker cypers grijs met wit,wit: voetjes/bef/snoet+neus+vlek in verlengde neus/snorharen/buik,rest=donker cypers,buik is lichter,allemansvriend,soms angstig voor harde geluiden,geen halsbandje/chip. Geen Sammie 5 jr Vermist: Hennepstraat Nieuwpoort 757101

Gevonden:05-jun-2012 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS GRIJS Loopt al tijden rond,redelijk uiterlijk,geheel cypers grijs,chip?,zit elke dag in tuin,erg hongerig,zit vaak in schuur via kattenluik,geen halsbandje,vriendelijk,maar wil niet opgepakt worden,wit:kinnetje/snorharen ? ongeveer 2 jr Gevonden: Burg Nieborgstraat Nieuw-Lekkerland 756828

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662

Dierenambulance (Kattenmand = Voor Alle dieren!) voor Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Oud-Alblas: 06-22735139 (svp. niet via  144 bellen; rechtstreeks=is veel sneller/goedkoper).